Polderrood

Ierse Terriërs uit de polder

Kennel Polderrood

Wij, Henri Das en Inge van den Eshof, hebben sinds 2012 onze Ierse Terriër Flynn. Voor Flynn hadden wij een Jack Russell Terriër (Puck) en een Fox Terriër (Gaucho). Beide honden hebben wij op oudere leeftijd gekregen van mensen die niet meer voor hen konden zorgen.

Na het overlijden van Gaucho wilden wij een pup. Van jongs af aan je eigen hond opvoeden en zien opgroeien. Wij hebben voor een teefje gekozen omdat wij het leuk vinden om nu en dan een nestje te fokken. En het is weer zover...…. 

Wel hebben al bewezen gezonde, lieve honden te fokken, alle nieuwe eigenaren van onze puppies zijn nog steeds heel blij met hun hond. Binnenkort dus een nieuw nestje, maar nu een combi van de Ierse Terrier met een Pomsky. De vader Sky is ook een gezonde, leuke en lieve hond en de puppies van deze combi zullen ook zo zijn!  Wij verwachten een fluffy/ruwharig middelslag, racy hond maar hoe precies is en welke kleur(en) is niet te voorspellen.... een leuke verrasing.  De eisen die wij in ieder geval stellen zijn:

  1. Goede gezondheid
  2. Goed karakter, gezinshond
  3. en bijkomend:  leuk uiterlijk (middenslag hond, fluffy/ruwharig)

Onze dierenarts is Anneke Schellingerhout van de Holistische praktijk voor Mens & Dier - Jyoti uit Heemskerk www.Jyoti.nl 

Wij wonen in de polder/Haarlemmermeer en hebben het geluk van een grote tuin waar Flynn het met de puppies naar zijn zin heeft. De kleintjes groeien op in een tuin waar veel te ontdekken valt. Maar de grote werpkist waarin zij slapen en de eerste 4 weken verblijven staat in de huisjkamer met alle warmte/gezellligheid en geluiden om aan te wennen. 

 

Kennelnaam Polderrood
Eigenaar Inge van den Eshof en Henri Das
Adres Spieringweg 508
  2141 EB VIJFHUIZEN
Telefoon 06-281 609 73 of
  023-82 009 10
E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.