Polderrood

Ierse Terriërs uit de polder

2020  -  Ze zijn er......Puppy-Nieuws

even apart als ons nest wordt verschoond 
Op 7 januari zijn ze geboren, onze gezonde en prachtige puppy's. Een mooi nestje met, jaja, negen pups die voornamelijk op mama (Ierse Terriër) lijken. Hoe ze er precies uit gaan zien, zal over een paar weken blijken, maar ze zijn nu al om op te eten!

Nu al bijdehandjes...

Begin november 2019 was Sky (F2b-Pomsky) op visite geweest bij Flynn (Ierse Terriër) . Ze vonden elkaar aardig, het was liefde op het eerste gezicht, met het bovenstaande leuke en verrassende gevolg vandien ......
Ons vierde nestje is geboren. Moeder Flynn maakt het heel goed. De röntgenfoto had al uitgewezen dat het een groot nestje zou worden en dat is het!
Dit is het allerlaatste nestje van Flynn. 

Voor actuele informatie en foto's zie de Facebook-pagina van Polderrood.

Flynn is getest op Corny Feet (komt voor bij Ierse Terriërs) en is CF vrij.

Onze Flynn

Flynnzit2.jpg - 2.02 MB

Onze Flynn (Stamboom-naam Gailen Maeve van de Rozenobel) in verwachting. 

De vader van ons vierde nestje is Sky (Stamboek-naam Misty Pomsky Shades of Grey).

Rasinformatie De Ierse Terriër heeft een dieprode tot bruingele kleur en een ruwe vacht. Hij heeft een elegant "racy" bouw, een gestrekt hoofd met een sik, V-vormige hangende oren en donkere pientere ogen. Hij heeft een heel vriendelijke, blije en pittige uitstraling. 

De Pomsky heeft verschillende kleuren en een fluffy-vacht. Dit is nieuw ras oorspronkelijk afkomstig van een Siberische Husky en een Pommerian. Sky is Husky-achtig, maar dan een handzamer formaat.

De schofthoogte van beiden is tussen ca 45 centimeter en ze wegen ongeveer 13 kilo. Een handzaam formaat dus!

Lees verder